Naujienos

 

Dešimtmetį minintys komunikacijos projektų apdovanojimai „PR LAPĖS“ kviečia teikti paraiškas

Data: 2021 m. lapkričio 10 d.

Šiais metais penkiose kategorijose bus įvertinti jau įgyvendinti ir vis dar vykstantys 2021 metų projektai. Apdovanojimai bus įteikti Kūrybiškos lapės, Atsakingos lapės, Sumanios lapės, Visuomeniškos lapės ir Simpatijų lapės kategorijose.

Paraiškas vertins atsakingai atrinkti komisijos nariai, patyrę ryšių su visuomene, komunikacijos ir rinkodaros ekspertai, kai kurie jų jau gerai pažįstami „PR LAPIŲ“ bendruomenei ir draugams.

„Šiais metais švenčiame dešimties metų jubiliejų. Tęsiame kelionę, kupiną įtraukios, paveikios, dialogą su visuomene kuriančios komunikacijos, įkvepiančių žmonių, ir jų patirčių. Šiemet norime pakviesti visus, ypatingai kūrusius Lapių istoriją kartu, sugrįžti su naujomis patirtimis“, – pranešime žiniasklaidai teigia konkurso organizatoriai.

Teikti paraiškas iki gruodžio 15 dienos interneto svetainėje www.prlapes.lt kviečiamos visos šalies ryšių su visuomene, komunikacijos ir kitos kūrybinės agentūros, verslo įmonės, įstaigos ir organizacijos, nevyriausybinės ir viešojo sektoriaus organizacijos, ryšių su visuomene ir komunikacijos profesionalai.

 

Kaip ir praėjusiais metais, kviečiame stebėti apdovanojimus naujienų portale M360.

Konkurso organizatorius – Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas.

Konkurso informacinis partneris – M360, „Delfi“.

 

Straipsnis iš ,,M360"