Naujienos

 

Paskelbtas geriausių marketingo vadovų dešimtukas

Data: 2021 m. balandžio 30 d.

Septintą kartą vykstančio konkurso „LiMA Metų CMO‘21“ komisija paskelbė stipriausių praėjusių metų rinkodaros vadovų dešimtuką. Nominantus į „LiMA Metų CMO’21“ titulą paskelbė Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) valdybos pirmininkas, „BPN Lietuva“ vadovas Linas Šiautkulis „Verslo žinių“ organizuojamoje konferencijoje „Password“.

„Sulaukėme net 33 išskirtinių kandidatų su savo iššūkių ir sėkmės istorijomis po neeilinių 2020-ųjų. Ir tai tik 4-iais kandidatais mažiau nei praėjusiais metais! Tuo itin džiaugiamės ir tai didelė dovana visai marketingo bendruomenei. Nuoširdžiai tikime, kad dalyvavimas Metų CMO yra ne tik puiki nuveiktų darbų ir pasiekimų savirefleksija, bet ir stiprus impulsas bei pavyzdys rinkai, ypač tokių permainų metu“, – džiaugiasi konkurso organizatorė LiMA direktorė Alvydė Palaimaitė.
LiMA organizuojamuose rinkimuose kandidatų paraiškos buvo vertinamos atsižvelgiant į įmonės dydį, sektorių ir veiklos rezultatus. Pagrindinis kriterijus, kuriuo komisija vadovavosi rinkdama Metų CMO TOP10, buvo marketingo vadovo indėlis į įmonės ar prekės ženklo vertės augimą savo sektoriuje 2020 metais, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Konkurso nugalėtojas bus paskelbtas birželio 4 d. vyksiančioje vienintelėje marketingo vadovų konferencijoje „LiMA CMO SUMMIT’21“.

Daugiau skaitykite: „M360