Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

LiMA VASARA. Mokykimės žaisdami. Kūrybos pamoka reklamos mokykloje

Data: 2014 m. rugpjūčio 07 d.

Jau spalį Vilniuje duris atverianti reklamos mokykla, beveik agentūra„The Atomic Garden“ (TAG) rinkodaros specialistus kviečia į kūrybos pamoką. Joje, būnant studento kailyje, ir padedant vienam iš šios mokyklos iniciatorių Regiui Pranaičiui, turėsite progą išgliaudyti kietą bryfą (užduotį agentūrai).

 

„The Atomic Garden“ susikūrė 2012 m. Madride, bet reklamos jos įkūrėjai moko jau nuo 2007 m. Šiemet ispanų mokykla plečiasi į Limą, Peru ir Lietuvos sostinę Vilnių.

TAG yra vienintelė mokykla, į kurią studentai ateina ne mokytis, o beveik dirbti. Reklamos mokykla stengiasi kuo geriau atkartoti tikros reklamos agentūros virtuvę, todėl čia mažai teorijos ir daug praktikos, o dėstytojai yra labiau padedantys vadovai ir komandos nariai nei iš tribūnų  kalbančios galvos.

 

Kūrybininko karjerą Regis Pranaitis pradėjo dar 2002 metais, studijuodamas grafinį dizainą. Didžiausią įtaką jo įgūdžiams turėjo studijos „Miami Ad School“ bei patirtis dirbant reklamos agentūrose „Fabrica“, „Adell Taivas Ogilvy“ ir kt. Nuo 2009 – „GRAD studio“ ir „Fotelier“ meno direktorius bei įkūrėjas.

 

Vietų nebėra!