Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

LIMA VASARA. Mokykimės žaisdami: Lego Serious Play

Data: 2014 m. liepos 02 d.

LEGO® SERIOUS PLAY™ – visame pasaulyje paplitusi, sertifikuota susirinkimų vedimo metodika, kurios dėka priimami greitesni ir geresni sprendimai. Metodika skirta kurti ar detalizuoti organizacijos strategiją, ieškoti naujų idėjų, greičiau ir efektyviau susitarti sprendžiant opius klausimus, gerinti komunikaciją tarp padalinių ir pan. Interaktyvaus užsiėmimo metu susipažinsite su šia metodika, išmoksite susirinkimų temas kabinti „giliau“ ir elgtis taip, kad kiekvieno susirinkimo dalyvio indėlis į rezultatą būtų prasmingesnis ir labiau motyvuotas. Po susitikimo su sertifikuotu vadybos konsultantu Justu Gavėnu išsinešite naujų metodų, kuriuos galėsite ir norėsite išbandyti praktikoje savo įmonėse ir organizacijose.

 

Sužinosite:

  • Kaip sukurti bendradarbiavimo atmosferą, sąžiningą ir atvirą dialogą tarp skirtingo amžiaus, įgūdžių ir hierarchijos lygio žmonių;
  • Kaip prakalbinti kiekvieną ir „nugesinti“ siekiančius dominuoti kitų sąskaita;
  • Kaip sukurti komandos bendrumo jausmą siekiant išsikeltų tikslų ar problemų sprendimo.

 

LEGO® SERIOUS PLAY™– tai moderuojamas užsiėmimas: kiekvienas dalyvis į moderatoriaus klausimą atsako sukonstruodamas savo 3D modelį iš specialiai parinktų LEGO detalių. Šie 3D modeliai tampa grupinių diskusijų, patirties pasidalinimo, problemų sprendimo ir sprendimų priėmimo pagrindu. Šios metodikos tikslas – maksimaliai padidinti žmonių, dirbančių susitikime prie stalo, asmeninį potencialą, įžvalgas, pasitikėjimą ir įsitraukimą.

Kviečiame į interaktyvią naujų kūrybiškumo ir sprendimų priėmimo pažinimo kelionę!

Justas Gavėnas – sertifikuotas vadybos konsultantas, turintis daugiau nei 10 metų patirtį,UAB „Talentų namai“ vadovaujantis partneris, buvęs UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ verslo plėtros vadovas. 

 

Registracija būtina!
Skirta tik LiMA nariams.

 

Skirta:

LiMA nariams

Forma:

Moderuojamas susitikimas, bendravimo būdas ir problemų sprendimo metodas, kurio metu dalyviams užduodami analizuojamą temą gilinantys klausimai

Vieta:

Šiauliai, Pramogų klubo „Mega“, konferencijų salėje (Rūdės g. 27A.)

Data:

2014 m. liepos 2 d. 18:00 val.  (trečiadienis)

Trukmė:

2:30 val.

Kaina:

Nemokama

Organizatorius:

LiMA Šiaulių skyriaus valdyba, siauliai@lima.lt