Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

Beveik 20 mitų apie socialinius tinklus

Data: 2014 m. birželio 27 d.

Beveik 20 mitų apie socialinius tinklus

 

Pastaruoju metu bene kiekvieną dieną eskaluojama socialinių tinklų tema. Kažkas juos giria, kažkas – mato daugybę problemų. Vieni pasakoja sėkmės istorijas, kiti – skundžiasi, jog nieko nepavyko. Tad kaip yra iš tikrųjų? Kokia yra tiesa? Ką reikėtų žinoti ir ko reikėtų vengti socialiniuose tinkluose? Apie visa tai ir šiek tiek daugiau pakalbėsime per susitikimą.

 

Pranešėjas - Arijus Žakas – didžiausios Lietuvoje socialinių tinklų marketingo agentūros „Socialus marketingas“ direktorius. Arijus 7 metus dirbo žiniasklaidoje, vėliau – vadovavo kelių įmonių marketingo skyriams. Visą parą prie Facebook‘o prisijungęs ir Facebook ligoniu save vadinantis komunikacijos specialistas yra aktyvus Lietuvos marketingo asociacijos narys.

 

Nauda: Neabejotinai, kiekvienas marketingo specialistas kasdien svarsto, kad reikia kažką veikti socialiniuose tinkluose. Tačiau vos tik pradėjęs vykdyti veiklą, jis susiduria su daugybe problemų, pradedant nuo to, iš kur rasti fanų, kaip pasiekti tūkstantines auditorijas, ar mano skelbiamas turinys bus pakankamai kūrybiškas ir ar aš neišsisemsiu po kelių savaičių. Tuomet pasitaria su kolegomis ir išgirsta, kad socialiniuose tinkluose gali ir nerasti savo tikslinės auditorijos, kad yra daugybė netikrų anketų, o jeigu nori rezultato – galima padaryti kokių nors konkursų ir tokiu būdu nemokamai pasiekti milžinišką auditoriją. Tada pradeda kilti klausimai, tokie kaip kelintą valandą geriausiai skelbti įrašus, ar galima socialiniuose tinkluose skelbti tik reklamą, o ką darysiu su blogais komentarais – ar galėsiu juos trinti? Ir galiausiai viskas, kas atrodė labai paprasta, pasidaro labai sudėtinga. Jeigu esate susidūrę bent su vienu klausimu iš šios operos, pranešimas jums turėtų būti labai naudingas ir efektyvus.

 

Sritis:

Internetinis marketingas

Tema:

Socialiniai tinklai, Facebook

Skirta:

Tiems, kas dar nebandė arba nepavyko Facebook'o išnaudoti savo verslui

Forma:

Vakarinis seminaras su diskusija

Vieta:

Pramogų klubo „Mega“, konferencijų salėje (Rūdės g. 27a, Šiauliai)

Data:

2014 m. birželio 27 d. 17:30 val.  (penktadienis)

Trukmė:

1:30 val.

Kaina:

45 Lt + PVM (LiMA nariams - nemokamas)

Organizatorius:

 LiMA Šiaulių skyriaus valdyba, siauliai@lima.lt