LiMA DAY 
Lietuva’21:

New year
12 01
Įsigykite Metų marketingo šventės įrašą!
12+ pranešėjų – marketingo bei komunikacijos profesionalų
300+ minučių turinio apie tendencijas ir praktinius patarimus
100+ marketingo, komunikacijos ir verslo atstovų networking'as
Konferencijoje kalbama:
• Kaip prekių ženklams atkreipti auditorijos dėmesį?
• Kokios populiariausios turinio marketingo formos?
• Kaip kurti įtraukų turinį socialiniuose tinkluose?
• Kokios turinio marketingo tendencijos ir formatai?
• Kokį turinio marketingo projektą laikyti sėkmingu?
• Ko galima pasimokyti iš (ne)sėkmės pavyzdžių?
Kam skirta konferencija?
Marketingo, komunikacijos, pardavimų, viešųjų ryšių specialistams ir vadovams, verslo sektoriaus atstovams, vadovams, ir visiems besidomintiems turinio marketingu.
REGISTRACIJA

Įrašu bus pasidalinta nuo gruodžio 14 dienos.

PIRMIEJI KONFERENCIJOS PRANEŠĖJAI:
UGC svarba ir nauda turinio marketinge

UGC svarba ir nauda turinio marketinge

Kaip vartotojų generuojamą turinį (ang. UGC) šnaudoti įvairiems prekiniams ženklams? Ko galima pasimokyti iš sėkmingų UGC kampanijų? Kokios daromos dažniausios klaidos bei kaip jas ištaisyti?

Giedrė Vainauskienė, UGC EUROPE bendraįkūrėja, vykdančioji direktorė
Giedrė Vainauskienė kartu su kolege Inga Šakaliene įkūrė agentūrą „UGC Europe“, kurioje dirba su virš 1000 kūrėjų iš visos Europos ir sėkmingai įvykdė ne vieną UGC projektą didelėms ir žinomoms kompanijoms.
Kaip tapti trendsetter’iu ir iš kur semtis įkvėpimo? Atvejo analizė

Kaip tapti trendsetter’iu ir iš kur semtis įkvėpimo? Atvejo analizė

Pranešime bus pristatomi pasiūlymai, kaip prekės ženklui išlipti iš konkurentų burbulo ir komunikacijoje būti žingsniu priekyje. Kad patarimai nebūtų tik žodžiai ir teorija, bus naudojama Kauno AKROPOLIO socialinių tinklų komunikacijos atvejo analizė. Šiam klientui agentūra TRUTH. nuo 2018 metų nuosekliai vysto komunikaciją strategine kryptimi. Dabar ši komunikacija tapo sektinu pavyzdžiu kitiems prekių ženklams, kuriems rūpi unikalus įvaizdis ir vartotojų dėmesys.

Vaiva Savickė, TRUTH. digital projektų vadovė
Vaiva Savickė yra agentūros „TRUTH.“ digital projektų vadovė, jau 8 metus dirbanti prie kūrybinių sprendimų digital kampanijoms įgyvendinimo, socialinių tinklų komunikacijos, interneto svetainių kūrimo.
Kaip kurti įtraukų turinį Instagrame?

Kaip kurti įtraukų turinį Instagrame?

Kaip geriau suprasti savo auditorijos poreikius? Kaip kurti turinio strategiją? Kiek vizualumas, nuoseklumas ir dažnis svarbūs sėkmingai Instagram komunikacijai? Kaip matuoti sėkmę? Kaip prisitaikyti prie algoritmo pokyčių? Kokie yra sėkmingos ir įtraukiančios komunikacijos pavyzdžiai?

Tomas Šilingis, SWEDBANK LIETUVOJE socialinių tinklų ekspertas
Tomas Šilingis jau daugiau nei 13 metų padeda prekiniams ženklams sėkmingai komunikuoti socialiniuose tinkluose - pusę laiko tai darė reklamos agentūrose, pusę - „kliento“ pusėje. Laisvalaikiu eksperimentuoja socialiniuose tinkluose, kurdamas turinį 90-ųjų tema.
Kaip žinoti ko nori turinio komunikacijoje?

Kaip žinoti ko nori turinio komunikacijoje?

Dažniausiai komunikacija nepavyksta tiems, kurie nėra tikri, ko iš jos nori. Kartais net nereikia pranešimo žiniasklaidai ir visos agentūros, o kartais priešingai, tik ji gali rasti sprendimą patekti į tinkamas žiniasklaidos priemones ir leisti jums pasiekti tikslą. Kokius taktinius veiksmus taikyti, kad turinys, kuriuo dalinamės, pasiektų vartotoją ir kainuotų tik tiek, kiek reikia? Kaip sutaupyti ir vis tiek būti matomu? Kokį turinį laikyti sėkmingu?

Laura Dabulytė, COMMS ON DUTY įkūrėja
Viena geriausiai žinomų komunikacijos profesionalių Lietuvoje, geriausius šalies komunikacijos ekspertus vienijanti į reguliarius nemokamus renginius „Vertę kurianti komunikacija“, auginanti savo įkurtą viešųjų ryšių, darbo su žiniasklaida ir komunikacijos mokymų agentūrą „Comms on Duty“ („Budinti komunikacija“). L. Dabulytė dėsto krizių komunikaciją VU magistrams, yra TV laidų apie negalią turinčius žmones vedėja.
The BABY BOSS: tik filmas ar nauja realybė?

The BABY BOSS: tik filmas ar nauja realybė?

Kažkada neįtikėtinai atrodžiusios animacinio filmo scenos tampa nauja realybe. Kokie svarbūs pokyčiai vyksta rinkoje? Kaip vaikai keičia šeimos pirkimo įpročius? Kaip komunikuoti jauniesiems įtakotojams? Ko galima pasimokyti iš kitų prekių ženklų?

Sandra Kalėdienė, Prekės ženklo KAKĖ MAKĖ vadovė
Sandra Kalėdienė, trejus metus vadovaujanti žinomiausiam Lietuvoje vaikų prekės ženklui Kakė Makė, žongliruojanti tarp 25 licencinio verslo partnerių bei strateguojanti prekės ženklo rinkodaros kampanijas, tarp kurių klientų lojalumo kampanijos su MAXIMA, IKI, prekės ženklo filmas, virtualios realybės turas ir kiti drąsūs sprendimai. Gilinasi į vaikų turinio, elgsenos, produktų vystymo tendencijas, neša licencinio verslo edukacijos vėliavą.
O kas po DI? Automatizacijos sistemos turinio rinkodaroje

O kas po DI? Automatizacijos sistemos turinio rinkodaroje

Nors apie AI įrankius jau nemažai pasakyta, yra dar viena sritis, apie kurią iki šiol itin mažai kalbama. Tai automatizacijos sistemos, kurios padeda optimizuoti įvairių sektorių užduotis. Turinio marketingas ne išimtis, šiandien galime automatizuoti turinio kūrimo užduotis: idėjų paiešką, kūrimą, skelbimą, įrašų monitoringą, konkurentų stebėjimą. Tad pranešime išgirsite apie šią sritį, kuri itin glaudžiai susijusi su AI, bet išsprendžia minėtas problemas. O taip pat - naujausius pavyzdžius ir ką jau šiandien daro inovatyviausieji.

Rokas Stankevičius, WHY AI analitikas, PurMedium bendraįkūrėjas
Rokas Stankevičius padeda organizacijoms optimizuoti įmonės procesus, naudojant dirbtinio intelekto įrankius ir automatizacijos sistemas. Taip pat Rokas yra turinio kūrimo agentūros „PurMedium" bendraįkūrėjas.

Sėkmingų kūrybinių partnerysčių receptas

Sėkmingų kūrybinių partnerysčių receptas

Delija Milašiūtė, HERSUS direktorė ir LiMA Vilniaus skyriaus tarybos pirmininkė
Marketingo ir komunikacijos ekspertė, komunikacijos sprendimų agentūros „Hersus“ direktorė ir LiMA Vilniaus skyriaus tarybos pirmininkė, turinti daugiau negu 15 metų patirtį marketingo, viešųjų ryšių ir komunikacijos srityse.
Turinio marketingo strategija: kaip pažinti vartotojus AI amžiuje?

Turinio marketingo strategija: kaip pažinti vartotojus AI amžiuje?

Indrė Razbadauskaitė - Venskė, LIGHTHOUSE NEUROMARKETING LAB bendraįkūrėja, LiMA Klaipėdos skyriaus tarybos pirmininkė
LCC tarptautinio universiteto, ISM ir VU VM dėstytoja, mentorė, rinkodaros konsultantė, LiMA Klaipėdos skyriaus tarybos pirmininkė, „Branded minds“ tinklalaidės bei „Lighthouse neuromarketingo laboratorijos“ bendraįkūrėja ir prekės ženklo „Nepaleisk svajonės“ įkūrėja.

Influenceriai: augantis ar mirštantis kanalas?

Influenceriai: augantis ar mirštantis kanalas?

Pranešimo metu bus pristatyti Lietuvos infuencerių rinkodaros tyrimo rezultatus. Koks influencerių rinkodaros statusas Lietuvoje? Ko galime pasimokyti iš pasaulinių tendencijų? Pranešėjai teigia: „Pesimistus norime įtikinti, kad rinkodaroje yra vietos influenceriams, o optimistus paskatinti pažiūrėti kritiškiau.“

Mindaugas Lataitis ir Gintarė Surgutanovienė, SUPERYOU agentūros partneriai ir vadovai
Reklamoje Mindaugas ir Gintarė dirba apie 12 metų iš kurių 7 drauge - SUPERYOU. „Darome tik tai, kuo tikime, todėl dirbame labai retai. Laisvalaikiu dėstome, tačiau iš to nepragyventumėme.“
Vertės matas turinio rinkodaroje

Vertės matas turinio rinkodaroje

Išmatuoti turinio rinkodarą kiekybiniais rodikliais gana paprasta. Tačiau kaip išmatuoti jos kokybę, vertę? Ar ir kaip išsiskiriame rinkoje savo rinkodaros komunikacija? Ar ji patraukia tikslinę auditoriją?

Aidas Petrošius, MEDIASKOPAS verslo plėtros vadovas
Aidas yra žiniasklaidos stebėsenos ir komunikacijos tyrimų bendrovės „Mediaskopas“ verslo plėtros vadovas. 23 m. patirtis verslo ir politinėje komunikacijoje, duomenų analitikoje ir organizacijų pokyčių valdyme.
Klausimas: kaip parduoti produktą, kurio dar nėra? Atsakymas: storytelingas!

Klausimas: kaip parduoti produktą, kurio dar nėra? Atsakymas: storytelingas!

Teatro marketingas yra gryniausia istorijų pardavimo vieta, kai premjerinis spektaklis dar tik kuriamas, o marketingistas turi parduoti pilnas sales. Ką iš teatro galėtų pasimokyti verslas? Kaip kurti istoriją ir parduoti produktą su legenda?

Toma Liutikė, KLAIPĖDOS JAUNIMO TEATRO marketingo vadovė
Toma jau dešimtmetį dirba komunikacijos, žiniasklaidos bei marketingo srityse, dėstė studentams bei turėjo savo prekės ženklą „Kūnas Mag“, šiuo metu ji rašo savo pirmąjį romaną. Šiandien Toma yra Klaipėdos jaunimo teatro marketingo vadovė bei teatro tinklalaidės „Ant liežuvio galo” įkūrėja ir vedėja.
Pirma „Taip”, o po to #KAIP: WORKLAND podcasto atvejis

Pirma „Taip”, o po to #KAIP: WORKLAND podcasto atvejis

Laura Panovienė, WORKLAND LIETUVA vadovė
Laura turi 15+ metų patirtį marketingo, pardavimų ir vadovavimo srityse. Šiuo metu yra WORKLAND LIETUVA vadovė.
Kokie naratyvai komunikacijoje daro didžiausią įtaką įmonės reputacijai?

Kokie naratyvai komunikacijoje daro didžiausią įtaką įmonės reputacijai?

Kodėl svarbus naratyvų stabėjimas komunikacijoje? Kokie naratyvai labiausiai darė įtaką Lietuvos įmonių reputacijai? Ko galima pasimokyti iš kitų įmonių atvejų?

Robertas Danielianas, REPSENSE pardavimų vadovas
Robertas turi daugiau nei 20 metų B2B pardavimų patirties, didele dalimi susiejusios su rinkos tyrimų, reklamos, bankinių technologijų sferomis. Robertas taip pat yra pardavimų operacijų ir automatizavimo įdiegimo ekspertas.
KONFERENCIJOS PROGRAMA*:
9:30 - 10:00
Pasitikimo kava
10:00 - 10:30
Indrė Razbadauskaitė - Venskė | Turinio marketingo strategija: kaip pažinti vartotojus AI amžiuje?
10:30 - 10:50
Vaiva Savickė | Kaip tapti trendsetter’iu ir iš kur semtis įkvėpimo? Atvejo analizė
10:50 - 11:10
Tomas Šilingis | Kaip kurti įtraukų turinį Instagrame?
11:10 - 11:35
Mindaugas Lataitis ir Gintarė Surgutanovienė | Influenceriai: augantis ar mirštantis kanalas?
11:35 - 12:00
Kavos pertrauka
12:00 - 12:25
Toma Liutikė | Klausimas: kaip parduoti produktą, kurio dar nėra? Atsakymas: storytelingas!
12:25 - 12:45
Aidas Petrošius | Vertės matas turinio rinkodaroje
12:45 - 13:10
Saulius Balčiūnas | Kaip kurti įtraukiančius video socialiniuose tinkluose?
13:10 - 13:30
Laura Panovienė | Pirma „Taip”, o po to #KAIP: WORKLAND podcasto atvejis
13:30 - 14:10
Pietų pertrauka
14:10 - 14:35
Robertas Danielianas | Kokie naratyvai komunikacijoje daro didžiausią įtaką įmonės reputacijai?
14:35 - 15:00
Giedrė Vainauskienė | UGC svarba ir nauda turinio marketinge
15:00 - 15:20
Delija Milašiūtė | Sėkmingų kūrybinių partnerysčių receptas
15:20 - 15:50
Pertrauka
15:50 - 16:15
Sandra Kalėdienė | The BABY BOSS: tik filmas ar nauja realybė?
16:15 - 16:35
Rokas Stankevičius | O kas po DI? Automatizacijos sistemos turinio rinkodaroje
16:35 - 17:00
Laura Dabulytė | Kaip žinoti ko nori turinio komunikacijoje?
17:00 - ...
Dalyvių networkingas
*Pranešėjų eiliškumas gali keistis
KONFERENCIJOS BILIETO KAINA:
Nurodytos kainos galioja iki gegužės 9 d. imtinai
KAINA
LiMA NARIAMS
Dalyvavimas GYVAI
29 Eur 39 Eur
LiMA Klaipėdos skyriaus nariams dalyvavimas GYVAI
0 Eur 39 Eur
Dalyvavimas INTERNETU
NEMOKAMAI
PIRKTI BILIETĄ
KAINA
SVEČIAMS*
Dalyvavimas GYVAI
79 Eur 99 Eur
Dalyvavimas INTERNETU
49 Eur 59 Eur
*LiMA ambasadoriaus kodų ir seminarų abonementų turėtojams taikoma 
20% nuolaida
PIRKTI BILIETĄ

Sritis:

Marketingas, komunikacija, turinys

Forma:
Konferencija

Data ir laikas:

2024 m. gegužės 17 d. (penktadienis) 10:00-18:00 val.

Vieta:

Kultūros fabrikas, Bangų g. 5A, Klaipėda

Fotografavimas ir filmavimas:

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl jūs galite būti matomas renginio vaizdinėje medžiagoje viešai prieinamoje komunikacijoje

GENERALINIS RĖMĖJAS:
VIZUALINIS IDENTITETAS:

RENGINIO VIETA:

INTERNETINIS PUSLAPIS:

INFORMACINIAI PARTNERIAI:

RĖMĖJAI:

TRANSLIACIJOS PARTNERIS:
KONFERENCIJOS ĮGYVENDINIMAS: