Naujienos

 

„BZN start“ tampa žinių centru su ambicingu tikslu padėti auginti Lietuvos verslus

Data: 2020 m. sausio 20 d.

Augantis verslas susiduria su galybe klausimų, ieško tų, kurie panašias situacijas išgyveno, bando suprasti, kuris kelias būtų teisingiausias. Tokiais atvejais pagalbininku dažnai tampa „bzn start“, o nuo šiol vartotojus pasitiks atsinaujinusi ir dar išsamesnė, plačia ekspertų baze bei skirtingomis verslininkų patirtimis paremta svetainė.

 

Tikslas – kiekvienam padėti siekti sėkmės.

 

„BZN start“ įkūrėja Živilė Glaveckaitė pastebi, kad pirmieji verslų metai yra svarbiausi, čia dauguma ir neturi didelių biudžetų, bankai dar nepasitiki jaunomis įmonėmis, dažnai negali nusamdyti specialistų kiekvienam darbui, todėl „bzn start“ misija – palaikyti šioje stadijoje, padėti dalintis žiniomis ekspertams ir verslininkams, kurti dialogą, suteikti atsakymus.

 

„Nors daugumai įdomūs jau investavimo ir sėkmės sulaukę verslai, mūsų tikslas ir fokusas – auginti Lietuvos verslų ambicijas, suteikti žinių ir padėti kiekvienam siekti sėkmės, nesvarbu, jei įmonėje dar tik du žmonės, o šioje stadijoje ir yra svarbiausia pagalba, nukreipimas į savo srities specialistus“, – sako pašnekovė.

 

„Aiškus supratimas apie poreikius paskatino inicijuoti pokyčius. Naujasis „bzn start“ – tai žinių centras augančiam verslui, kuriame skatinsime dalintis patirtimi, girtis pasiekimais, kalbėti apie klaidas, sprendimo būdus ir taip padėti auginti Lietuvos verslą“, – įsitikinusi Ž. Glaveckaitė.

 

Atsinaujinęs portalas vartotojams padės gauti patikimų ekspertų atsakymus, suteiks galimybę pasimokyti iš kitų verslų patirties, išbandyti idėjas. Taip pat portale bus galima pademonstruoti savo ekspertiškumą, didinti žinomumą, populiarinti verslo paslaugas. Dar viena iš „bzn start“ krypčių – mokymai, po kurių vartotojai galės praktiškai taikyti žinias, susirasti naudingų verslo ryšių, pažinčių. 

 

Daugiau informacijos BZN start