Naujienos

 

Dizaino darbai vėl varžysis „NAPA Baltic“

Data: 2020 m. rugsėjo 22 d.

Lietuvos dizaino asociacija (LDA) produktų pakuočių kūrėjus ir verslus kviečia teikti paraiškas į jau šeštus metus organizuojamus Baltijos ir Šiaurės šalių pakuotės dizaino apdovanojimus „NAPA Baltic“.

 

Paraiškų organizatoriai laukia iki spalio 20 d., o geriausi pakuotės dizaino darbai bus paskelbti lapkričio 5 d., tarptautinio specializuoto renginio „Taste Vilnius HORECA“ metu Vilniuje.

 

Kaip ir pernai, šiemet pakuotės dizaino darbų kūrėjai varžysis 11-oje „NAPA Baltic“ apdovanojimų kategorijų: šviežio maisto, paruoštų vartojimui maisto produktų, užkandžių ir konditerijos gaminių, gaiviųjų gėrimų, silpno ir stipraus alkoholio, sveikatos ir grožio produktų, privačių prekės ženklų, artizaninių produktų ir riboto leidimo produktų.

 

„NAPA Baltic siekia įvertinti, pripažinti, atidaryti naujas duris tiek talentams ir kūrėjams, tiek jų idėjoms. Dėl šios priežasties paraiškas nutarėme ir toliau priimti nemokamai. Tikime, kad ši galimybė padės savo idėjas parodyti pasauliui ne tik didžiosioms agentūroms ir kompanijoms, bet ir mažesniems ar individualiai dirbantiems kūrėjams“, – išplatintame pranešime teigia Algirdas Orantas, LDA valdybos pirmininkas.

 

VŽ rašė, kad pernai konkurse buvo pateiktas 121 darbas, iš jų komisija 9 kategorijose atrinko 60 finalininkų, iš jų 21 darbai buvo apdovanoti. Daugiausia apdovanojimų gavo Lietuvos dizaineriai.  

 

Plačiau skaitykite čia.