Naujienos

 

Reputacijos tyrime – ir viešasis sektorius

Data: 2021 m. birželio 01 d.

Pandemijos metai išvargino visuomenę, o dėl karantino ribojimų susikaupęs nuovargis ir neigiamos emocijos persismelkė visur. Kaip tai paveikė verslą ir viešąjį sektorių, parodys šeštus metus atliekamas Lietuvos įmonių reputacijos tyrimas.


Tyrimą inicijuojančios komunikacijos paslaugų agentūros „Fabula Rud Pedersen Group“ vadovės Ramintos Rimkienės teigimu, pasaulinė pandemija sukūrė naują kartą, kurią prisimins visi. „Nors buvo svarstymų, kad pandemija sukels totalų perversmą, iš tiesų turėjome didžiulę iki tol jau žinotų ir stebėtų pokyčių akceleraciją. Pastarieji metai pakeitė, „perkrovė“ daugelį dalykų, o versle pokyčių tempas buvo neįtikėtinas – nuo persiorientavimo į nuotolinį darbą iki kardinaliai pasikeitusių vartojimo grandinių. Tai, kaip verslas ir viešosios institucijos sugebėjo priimti pokyčius, prie jų prisitaikyti ar net juos išnaudoti, atsiliepė ir jų reputacijai“, – teigia R. Rimkienė.
„Tuometiniame tyrime įtrauktos buvo „Vinted“ ir „Tesonet“, ir jos iš karto atsistojo tarp lyderių. Puikius rodiklius skaičiuoja ir „Depo“, ir „Topo grupė“, pirmąkart įtrauktos į tyrimą“, – nusišypso R. Gaudiešienė.

Daugiau skaitykite: „Verslo žinios“