Naujienos

 

Geriausias Lietuvos įvaizdis - ne už milijoną

Data: 2018 m. lapkričio 05 d.

Pristatė Lietuvą

Naujausia Lietuvos įvaizdžio reklama "Kas ta Lietuva" sužavėjo ne tik lietuvius, bet ir užsienio svečius. Keliautojas J.Laukaitis sukūrė filmuką, kuriame trumpai ir žaismingai papasakojo šalies istoriją, išvardijo Lietuvos gražiausius kampelius ir pakvietė čia atvykti. Įvairius pasaulio kampelius išmaišęs Jokūbas savo iniciatyva nusprendė sukurti filmuką, kuriame, kaip pats sako, papasakojo visą tiesą apie mūsų šalį. Vaikiną paskatino investuoti savų lėšų tai, kad keliaudamas jis nuolat girdi klausimą: kas ta Lietuva?

 

J.Laukaitis vaizdo klipe anglų kalba nuotaikingai supažindino, kokia išskirtinė ir graži yra Lietuva, kiek joje ypatingų vietų, tradicinės virtuvės patiekalų ir pomėgių, kurie suvienija visus gyventojus. "Kitą kartą, kai sutiksiu nepažįstamą keliautoją kur nors Himalajuose, jis žinos, kas yra Lietuva", – pristatyme juokavo J.Laukaitis.

 

Filmukas žaibišku greičiu pasklido socialiniuose tinkluose. Kiekvienas pasidalijęs filmuku pridėdavo grotažymę saltibarsciai, nes taip daryti ragono pats kūrėjas. Per beveik dvi savaites "YouTube" vaizdo platformoje klipas peržiūrėtas daugiau kaip 620 tūkst. kartų. "Jokūbas tiesiog myli Lietuvą ir norėjo suteikti galimybę savo sekėjams sužinoti apie mūsų šalį per savo prizmę. Visada sakiau, kad ambasadorystė yra pagrindinis dalykas, kuris duoda labai gerų rezultatų. Kiekvienas iš mūsų, mylėdami savo kraštą, parodome tą emociją, kuri yra mums svarbi. Mes norime papasakoti kitiems ir perteikti jausmą, kuris yra esminis dalykas, todėl ir šis vaizdo klipas atrodo mielas ir jaukus", – apie tai, kodėl J.Laukaičio sukurta reklama sulaukė didelio palaikymo, "Kauno dienai" kalbėjo Lietuvos marketingo asociacijos narys Andrius Milinavičius.


Daugiau skaitykite čia.