Naujienos

 

Tarptautiniai LiMA DIGITAL kursai

Data: 2020 m. rugsėjo 03 d.

Sulaukus didžiulio susidomėjimo, pristatome tarptautiniu mastu pripažįstamus LiMA DIGITAL skaitmeninio marketingo specialisto kvalifikacinius kursus!

 

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas ir EduMint mokymai paruošta 5 mėnesių programa suteiks kompleksinių ir praktinių skaitmeninio marketingo žinių, o sėkmingai išlaikyti egzaminai suteiks tarptautinį kvalifikacijos laipsnį.

 

LiMA DIGITAL SKAITMENINIO MARKETINGO SPECIALISTO KURSO TIKSLAS:

 

Kelti arba palaikyti skaitmeninio marketingo specialisto kvalifikaciją, programa skirta įgauti pagrindines digital marketingo kompetencijas, kad kursą pabaigęs dalyvis galėtų įsidarbinti skaitmeninės rinkodaros pozicijoje arba praplėsti dabar turimas atsakomybes.

 

LiMA DIGITAL KURSAI SKIRTI: 

 

Siekiantiems kompleksinių ir praktinių skaitmeninio marketingo žinių iš strateginės perspektyvos, įrankių ir sričių susiejimo marketingo tikslams pasiekti, gilesnių žinių tose srityse, kuriose nedirba arba dirba mėgėjiškai. Kursas skirtas dirbantiems su skaitmeniniu marketingu ar viena iš jo sričių, pradedantiems arba norintiems dirbti skaitmeninio marketingo specialisto darbą. 

 

KURSŲ TRUKMĖ IR INTENSYVUMAS:  

 

  • 16 savaičių, 64 akademinių valandų trukmės kvalifikaciniai kursai; iš jų dalis skiriama praktinėms sesijoms, kurių metu pasirengiama A2 užduoties rašymui, bei 8 valandos A1 egzamino pasirengimui;
  • 4 akademinės valandos su pertrauka vieną arba du kartus per savaitę nuo 18.00 iki 21.10 val;
  • Kursų pabaigoje laikomas tarptautinis egzaminas, susidedantis iš 2 modulių.

 

Sėkmingai išlaikius LiMA DIGITAL tarptautinius egzaminus, kursų dalyviui suteikiamas 4 lygio kvalifikacinis laipsnis, pripažįstamas visoje Europoje, ir 3 diplomai. 

 

Artimiausių LiMA sertifikavimo kursų pradžia - jau spalio mėnesį!

Išankstinės kainos galioja iki 08 30!

Daugiau informacijos apie LiMA DIGITAL kursus čia