Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

[LiMA vadybos akademija] Biudžetavimas

Data: 2014 m. lapkričio 06 d.

 

Kaip „teisingai“ parengti MARKETINGO DEPARTAMENTO BIUDŽETĄ?

 

Metinio marketingo biudžeto sudarymas nėra paprasta užduotis net patyrusiems vadovams, ypač kai situacija rinkoje keičiasi itin greitai ir dažnai. Kaip ir kokį parengti biudžetą, ir kaip jį efektyviai išnaudoti kaip verslo instrumentą - apie tai šiame seminare-mokymuose.

 

Praktiniai biudžetavimo mokymai bus naudingi ir tiems, kurie kiekvienais metais biudžetą rengia praėjusių metų pagrindu. Gal verčiau biudžetą sudaryti remiantis ne istoriniais duomenimis, o atsižvelgiant į siekiamą rezultatą, tikslus bei numatomus projektus?

 

Seminarą ves Eladijus Kirijanovas - Finansų analitikų asociacijos prezidentas bei apskaitos ir finansų valdymo bendrovės "M-Finance“ direktorius. Eladijus nėra marketingo vadovas - jis kalbės iš verslo vadovo bei finansų vadovo pozicijos. Pranešėjas paaiškins, kokio biudžeto tikisi būtent šių pozicijų atstovai, bei patars, kaip biudžetą apginti prieš vadovus.

 

 

 

Eladijus Kirijanovas – 2000–2006 m. buvo informacinių technologijų bendrovių grupės „Sonex“ finansų direktorius, vėliau – grupės prezidentas ir valdybos narys. 2006–2007 m. – farmacinių įmonių grupės AB „Sanitas“ finansų direktorius. 2007 m. pab. Eladijus įsteigė strateginių investicijų bendrovę UAB „Mama Holding“. Nuo 2008 m. sausio mėn. eina „Mama Holding“ dukterinės įmonės UAB „M-Finance“ direktoriaus pareigas. Įmonės veikla – apskaitos ir finansų valdymas. 2013 m. Eladijus Kirijanovas išrinktas Finansų analitikų asociacijos prezidentu.

 

 

Sritis:

Marketingo vadyba

Tema:

Biudžetavimas

Skirta:

Marketingo ir susijusių sričių vadovams, turintiems biudžetavimo pagrindus ir norintiems sustiprinti žinias

Forma:

LiMA vadybos akademijos mokymai

Vieta:

„Microsoft Lietuva“ konferencijų salė
Verslo centras Baltic Hearts, A pastatas
Ukmergės g. 120, LT-08105 Vilnius

Data:

2014 m. lapkričio 6 d. (ketvirtadienis) 13:00-16:30

Nuo 12:30 - registracija, kava

Trukmė:

3-4 val.

Organizatorius:

LiMA direktorius

Dalyvio mokestis:

LiMA nariams: 103 Lt / 30 € + PVM

Turintiems seminarų abonementus: 103 Lt / 30 € + PVM.

Įsigykite seminarų abonementą -->

Kitiems: vienkartinis bilietas 207 Lt / 60 € + PVM

 

Registracija baigėsi