Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

Kino marketingas – kaip tai vyksta Lietuvoje?

Data: 2014 m. kovo 13 d.

Data:  2014 m. kovo 13d.

Laikas: 18:00 val.

Vieta: G-LOFT VIP erdvė, Rotušės a. 3

 

 

Kino marketingas – kaip tai vyksta Lietuvoje?

 

Vakaro svečias - kinų „Tadas Blinda. Pradžia“, „Valentinas vienas“, „Valentinas už 2rų“ prodiuseris, Lietuvos kino industrijos asociacijos pirmininkas, vienos iš didžiausių filmų platinimo bendrovių Baltijos šalyse „ACME Film“ įkūrėjas Žilvinas Naujokas, kurs praskleis kino virtuvės kuluarus bei pasidalins pikantiškomis istorijomis.

 


2008 metais, po 10 metų vadovavimo ACME Film, Žilvinas Naujokas įkūrė Tauras Films. Įmonė užsiima kino platinimu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Tauras Films yra filmų gamybos kompanija, kurios pagrindinis tikslas yra gaminti aukštos kokybės vaidybinius filmus plačiajai auditorijai, orientuojantis ne tik į Lietuvos, bet ir į NVS bei kitas pasaulio rinkas. Pirmas kino filmo projektas buvo epinė nuotykių drama "Tadas Blinda. Pradžia". Šis nacionalinis epas buvo išleistas 2011 metų pabaigoje Lietuvos kino teatruose ir neilgai trukus tapo žiūrimiausiu bei pajamingiausiu visų laikų filmu Lietuvoje.

 

Taip pat Žilvinas Naujokas vadovauja filmų gamybos bendrovei LITL BAZ PICTURES. Pagrindinis įmonės tikslas yra gaminti mažo-vidutinio biudžeto filmus, į procesą įtraukiant kuo daugiau jaunų kino profesionalų, taip suteikiant galimybę jiems mokytis bei tobulėti. Pirmas toks bendrovės kino projektas yra mažo biudžeto komedija "Valentinas Vienas", kurią kūrė keturi režisieriai, trims iš kurių tai buvo debiutas didžiajame ekrane.

 

 

 

LiMA nariams dalyvavimas nemokamas.

Ne LiMA nariams – 45 Lt.+PVM (sumokant pavedimu)
Rekvizitai apmokėjimui:
Lietuvos marketingo asociacija
Asociacijos kodas: 300062236
PVM mokėtojo kodas: LT100007171915
Atsiskaitomoji sąskaita: LT657300010086691472