Artimiausi seminarai ir kiti renginiai

 

Vilniaus miesto įvaizdžio tobulinimo projekto pristatymas

Data: 2014 m. balandžio 09 d.

 

Renginio laikas: 18:00 val.
Renginio vieta: ISM, 214 aud. III rūmai

Projektui parengti buvo surinkta ekspertų komanda, kurios kiekvienas narys turi 10 ir daugiau metų profesinės patirties. Tai – tarptautinė komanda, sudaryta iš rinkodaros, komunikacijos, turizmo, vietovių ženklodaros, kultūros, išmanaus miesto pozicionavimo ekspertų.
Visi projekto ekspertai suvokia Vilniaus miestą kaip produktą, kurį galima nuosekliai tobulinti ir patraukliai pristatyti pasirinktoms tikslinėms grupėms Lietuvoje ir užsienyje.
Vienas iš pranešėjų – Marius Vaupšas – yra projekto darbo grupės vadovas ir strategijos ekspertas.


Apie pranešėjus:
Marius Vaupšas – reklamos ir komunikacijos agentūros Lukrecija BBDO vadovaujantis partneris ir vyresnysis konsultantas. M. Vaupšas turi daugiau kaip 20 metų patirties reklamos, komunikacijos ir viešųjų ryšių srityse. Pagrindinės kompetencijos sritys – komunikacijos sistemų strategijos, jų kūrimas ir įgyvendinimas, prekės ženklo kūrimas ir atnaujinimas, krizės komunikacija, viešieji ryšiai. 

Gintas Lapėnas – reklamos ir komunikacijos agentūros Lukrecija BBDO partneris ir vyresnysis kūrybos direktorius. Yra įgijęs grafikos dizaino menų magistro laipsnį. Turi tarptautinės darbo patirties, yra tarptautinių reklamos festivalių (Maskvos reklamos festivalis, „Golden Drum“, „Golden Hammer“) laureatas.


LiMA nariams dalyvavimas nemokamas.