Naujienos

 

Lietuvos verslo ekspertai dalinsis patirtimi, kaip užkariauti užsienio rinkas

Data: 2012 m. gegužės 08 d.

Gegužės 17 d. sėkmingai eksportuojančių Lietuvos įmonių vadovai bei užsienio verslininkai iš visos Lietuvos rinksis uostamiestyje, kur konferencijos „LiMA Day. Eksporto marketingas” metu pasidalins savo patirtimi, kaip pavyko įgyvendinti kiekvieno verslininko svajonę – užkariauti užsienio rinkas. Atviros konferencijos, kurią organizuoja Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) Klaipėdos skyrius, dalyviai išgirs realių patarimų sėkmingai verslo plėtrai bei diskutuos, kaip rasti kelią į kitas šalis. Be to, žinomi mūsų šalies verslininkai papasakosirapie nepasiteisinusias savo verslo strategijas.

 

„Daug ir garsiai kalbama, jog reikia vystyti eksportą, tačiau verslą plėsti ketinantiems verslininkams dažnai trūksta realių praktinių patarimųirpagalbos, kaipirkur rasti partnerių kitose šalyse ar kokią marketingo strategiją pasirinkti“, – pastebi LiMA Klaipėdos skyriaus valdybos pirmininkas Donatas Jonikas. Konferencijoje „Eksporto marketingas” savo patirtimi dalinsis verslo konsultantas, Lietuvos maisto eksportuotojų asociacijos vadovasirvienas iš įkūrėjų Giedrius Bagušinskas, Švedijos garbės konsulas, UAB „Baltic Business Center Klaipėda” vadovas Joacimas Bernhardssonas bei Lietuvos verslininkai, kuriems pavyko rasti raktą į užsienio šalių rinkas – Raimondas Nausėda, Faustas Tallat-KelpšairGintautas Maksvytis.

 

Konferencijos pranešėjai – sėkmingai užsienio rinkose veikiančių Lietuvos įmonių atstovai – atsakys į klausimus, kurias užsienio verslo rinkas verta pasirinkti, kaip užsienio klientai vertina lietuvišką produkcijąirar požiūris į tai, kas gaminama Lietuvoje keičiasi, kokios užsienio rinkos bus patraukliausios ateityje. Taip pat pranešėjai pasidalinsirkarčiomis lietuviškojo verslo plėtros į užsienį pamokomis, pateiks nepasiteisinusių praktinių sprendimų pavyzdžių.

 

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) – tai organizacija, vienijanti beveik 400 marketingo specialistų iš visos Lietuvos. LiMA skyriai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, kur praeitais buvo surengti 39 mokymaiirseminarai įvairiomis rinkodaros temomis.

 

Konferencija vyks gegužės 17 d., 13 val., Klaipėdoje, viešbutyje „Amberton”.

Registracija – http://www.bilietai.lt/lt/event/12603