Naujienos

 

Metų rinkodaros vadove paskelbta A. Kazlauskienė

Data: 2017 m. liepos 11 d.

Metų rinkodaros vadove paskelbta A. Kazlauskienė

 

Birželio 9 d. vykusiuose „Adrenalino“ apdovanojimuose buvo paskelbta ir geriausia šių metų rinkodaros vadovė, kuria tapo „Lietuvos draudimo“ strategijos, klientų ir marketingo departamento direktorė Aurelija Kazlauskienė. Ką jai reiškia šis apdovanojimas ir kaip pavyko jį pasiekti? A. Kazlauskienė dalinasi savo mintimis ir sėkmę garantuojančia „5 pirštų“ taisykle.

„Šis laimėjimas yra tarsi pavadinimas pakuotei. Kas pakuotėje? Šešiolika kažko (bendrovėje dirba 16 rinkodaros specialistų - red. pastaba).

Galvojant apie „Metų rinkodaros vadovo" titulą, mano mintys neišvengiamai susipina su „Lietuvos draudimu“ kaip organizacija, kurioje yra įmanomi dalykai, kurių nerasi niekur kitur. Draudimas yra industrija, kur visai nevadovėliškai veikia rinkodaros menas, kur tikrų tikriausiai atsiskleidžia tai, ko tu, rinkodaros žmogau, esi iš tiesų vertas, kuomet visai ne reklama (nors be jos neišsiversi), kaip vienas galingiausių kitose industrijose rinkodaros svertų ir įrankių, generuoja verslo rezultatą.

Ar džiaugiuosi laimėjimu? Šešiolika kartų TAIP! Už kiekvieną „Lietuvos draudimo“ rinkodaros žmogų. Šis laimėjimas - žinutė, kad „Lietuvos draudimo“ rinkodara daro reikšmingus darbus ir svariai prisideda prie verslo sėkmės. Žinot, lengva būti geru vadovu profesionalų komandoje. Vienas lauke - niekada ne karys. Tad, kaip mėgstu sakyti perfrazuojant Paulių Širvį: neklauskite geriausiojo rinkodaristo „Lietuvos draudime“ vardo - jam dabar šešiolika vardų.


Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/m360/naujausi-straipsniai/metu-rinkodaros-vadove-paskelbta-a-kazlauskiene-dalinasi-sekmes-formule.d?id=74912702