Naujienos

 

LiMA ambasadorystės programa

Data: 2019 m. spalio 03 d.

LiMA penkioliktuosius metus pasitinka kaip viena stipriausių ir aktyviausių profesinių asociacijų Lietuvoje, turinti net 1075 narių būrį. Norėdami ir toliau plėsti narių ratą pristatome LiMA ambasadorystės programą.

 

KAIP TAPTI LiMA AMBASADORIUMI:

1) LiMA ATSTOVAVIMAS ir PRISIDĖJIMAS PRIE MARKETINGO KAIP PROFESIJOS STIRPINIMO: Vertiname limiečius, kurie savo veikla, ekspertiškumu, žinių dalinimusi, įsitraukimu į švietimo ar kitus projektus stiprina LiMA ir visą marketingo profesiją ir tokiu būdu tampa LiMA ambasadoriais. Norinčius prisidėti prie LiMA projektų, kviečiame man parašyti. Taip pat apie projektus informuosime ir LiMA komunikacijos kanalais.

 

2) REKOMENDACIJA NARYSTEI: Kiekvienas stojantis į LiMA anketoje gali parašyti, kas jį rekomendavo. Daugiausiai kandidatų į LiMA narius rekomendavę limiečiai patenka į geriausiųjų ambasadorių sąrašą.

 

3) LiMA RENGINIŲ REKOMENDACIJA: Kiekvienas LiMA narys turi unikalų kodą nuolaidai bilietams į visus LiMA renginius.

 

Kas metus rinksime bei skelbsime geriausius metų LiMA ambasadorius. Į geriausiųjų pretendentų sąrašą bus įtraukti LiMA ambasadoriai iš visų trijų ambasadorystės krypčių. Metų ambasadoriams įteiksime padėkas ir kvietimus į didžiausias LiMA konferencijas.