Naujienos

 

Šiaurės Lietuvos marketingo specialistai tobulinsis strateginio marketingo srityje

Data: 2012 m. vasario 20 d.

Šių metų vasario 24 d. (penktadienį) marketingo specialistai iš šiaurės Lietuvos rinksis į Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) organizuojamą konferenciją Šiauliuose „Strateginis marketingas – sėkmės keliai ir klystkeliai”. Patyrę šios srities profesionalai paskaitų ir diskusijų metu dalinsis žiniomis, kaip įtikinti klientą ir sėkmingai jam parduoti, kaip teisingai pasirinkti marketingo instrumentus, kokia marketingo strategija pasiteisina, kada verta veikti impulsyviai.LiMAiniciatyva Šiauliuose konferencija marketingo specialistams rengiama jau antrus metus iš eilės.

„Šiemet konferencijoje norime pabrėžti, jog niekada neverta užmiršti laiko patikrintų dalykų: planavimo, pasirinktos strategijos, aiškių tikslų ir nusibrėžtų kelių, kuriais norime eiti, – sakoLiMAŠiaulių skyriaus valdybos pirmininkė Daiva Grikšienė. – Nors mūsų darbas ir yra nepaprastai dinamiškas bei kasdien susiduriame su naujais iššūkiais: keičiasi rinkos, nenuspėjama ekonominė situacija, nepasiteisina prognozės, yra dalykų, kurie turi išlikti stabilūs.“ D. Grikšienės teigimu, marketingo specialistams kasdien iškyla vis daugiau klausimų, į kuriuos atsakyti gali tik itin patyrę specialistai.

LiMAkonferencijoje „Strateginis marketingas – sėkmės keliai ir klystkeliai” UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ partneris Edmundas Piesarskas skaitys paskaitą „Strateginis marketingas: klasikinės tiesos vs. mąstymo būdas“, UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“ verslo plėtros vadovas Justas Gavėnas kalbės apie marketingo grimasas: reklamos dominavimą ir kompleksinį suvokimą. Rinkodaros konsultantas, „Insight Branding®“ įkūrėjas Linas Kriaučiūnas pasakos apie efektyvų pozicionavimą, kaip sudėtingus dalykus pateikti paprastai, o LiMA valdybos nariai – Simonas Bartkus ir Rytis Buračas – pasidalins strateginio marketingo patirtimi Lietuvoje bei kvies diskutuoti, kur link einame ir ko dar galime išmokti.

Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) – tai organizacija, vienijanti apie 400 marketingo specialistų. Septynerius metus gyvuojantiLiMAsuteikia galimybę marketingo specialistams tarpusavyje keistis žiniomis bei praktine patirtimi, taip didinti savo vertę rinkoje ir kartu kelti bendrą Lietuvos rinkos vertę.LiMAveikloje dalyvauja skirtingų verslo sričių profesionalai asociacijos skyriai veikia Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje.

Vasario 24 d. 13 val. konferencija vyks Šiaulių arenoje, (J.Jablonskio g. 16, Šiauliuose). Bilietai parduodami sistemoje Bilietai.lt.LiMAnariams renginys nemokamas.